Monday, 25. 05. 2020
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»BROW Lifting»RISI: BROW Lifting nga Wimpernwelle

RISI: BROW Lifting nga Wimpernwelle

 • Wimpernwelle BROW Lifting

  MEGA Trendi i ri: Drejtoni vetullat ose thjesht i rregulloni sipas shijes tuaj. Me drejtimin e Vetullave, vetullat e lakuara apotë zgjatura zbuten dhe formësohen për një kohë te caktuar ne drejtimin e dëshiruar.

  Për trajtimin e BROW Lifting ne modifikuam Gellat e tonë të Wimpernwelle të provuar dhe të testuar dhe i pasuruam ato me kujdesin e lëkurës. Ngjitësi POWER PAD rregullon vetullat dhe mbron lëkurën.

  Për trajtim të BROW Lifting ju nevojitet sasi e ndryshme e Gellave, kjo është arsyeja pse ne e ofrojmë këto në shishe.

 • Si funksionon BROW Lifting-u jonë?

  Këtu është një përmbledhje e shkurtër:

  1. Vetullat janë të fiksuara në formën e dëshiruar me ngjitës POWER PAD, aplikohet Gelli ngritës BROW 1 dhe lereni kohen e ekspozimit për 3 - 5 minuta.

  2. Aplikokohet Gelli 2 i BROW Lifting me kohë ekspozimit 3 -5 minuta.

  3. Nëse dëshironi, mundeni vetullat ti ngjyrosni me BINACIL ngjyrat.

  4. Vetullat me BROW FIXING GEL dhe BROW LINERIN mi stajlu.

  Udhëzimet tona profesionale, të hollësishme të BROW Lifting janë në dispozicion sipas kërkesës ne email: info[at]wimpernwelle.com

 • Për PROFESIONIST: Seti BROW Lifting dhe Seti komplet i BROW Lifting

  BROW Lifting është aktualisht një trend I PERSOSUR. Me Setin BROW Lifting dhe Setin komplet i BROW Lifting ju mund te filloni punen!

  Për afërsisht. 15 trajtime të BROW Lifting.

  Përmbajtja: BROW Lifting GELL 1 + GELL 2 në shishe 7 ml, ngjitësi POWER PAD & brushë (Qëndrueshmëria e Gellave maksimum 3 muaj pas hapjes)

  Me paketën e Komplet të BROW Lifting ju merrni gjithçka që ju nevojitet për stilim të vetullave: 1 Set BROW Lifting, 1 BROW FIXING GELL, BROW LINER në 3 ngjyra për lëkurën dhe flokët (Qimet e vetullave), 1 FLUID LAMINIMI profesional

 • Shërbime shtesë BROW dmth për Vetulla

  Ofroni gjithashtu klientëve tuaj:

  • Me BROW FIXING GELL Fiksoni vetullat në formën e dëshiruar gjatë gjithë ditës
  • Për efektin e tatuazhit dhe jepjen form, plotësimi i boshllëqeve dhe stilimi: BROW LINER në 3 ngjyra të ndryshme
  • Ngjyrosje e përhershme e Vetullave me BINACIL ngjyrat (koha e zvogëluar e ekspozimit 3 - 5 minuta)
  • Stilimi i Vetullave (teknika e jepjes form me pincet apo teknik te penit)
  • Ofroni një trajtim në sy gjatë ngritjes së BROW: Aplikoni serumin tri-aktiv HYAPEP nën pads tona ngjitëse, mbrojtëse neutrale të lëkurës. Kujdes 100% për lëkurën luksoze me vetë serinë e studios TOP Hyaluron + Peptide! Serum tri-aktiv HYAPEP është në dispozicion si një shishe 50 ml për kabinën dhe në 15 ml & 30 ml për shitje